Επαγγελματικός καθαρισμός με πράσινη συνείδηση. Προσφέρουμε προϊόντα επαγγελματικής υγιεινής για κουζίνες, δάπεδα, δωμάτια, υφάσματα και χέρια. Πιστεύουμε ότι με τον ενθουσιασμό μας μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά αξιόπιστων προϊόντων καθαρισμού για τον κλάδο της φιλοξενίας και εστίασης με έμφαση στην αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση για να κάνουμε τη ζωή σας πιο καθαρή, πιο ασφαλή και πιο εύκολη.


Επαγγελματικός καθαρισμός χώρων

Καλέστε μας στο +302103493000 ή στέιλτε μας email στο info@rolcochristeyns.gr για δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ανάγκες σας

Ο επαγγελματικός καθαρισμός πρέπει να είναι αποτελεσματικός, συστηματικός και αποδοτικός.

’Έχουμε αναπτύξει μια πλήρη σειρά προϊόντων που προσφέρουν άριστα αποτελέσματα. Όλα μας τα προϊόντα συμφωνούν απόλυτα με τις προδιαγραφές της ΕΕ.


Προσφέρουμε λύσεις για:

  • υγιεινή κουζίνας
  • υγιεινή δαπέδων
  • οροφοκομία
  • υγιεινή χεριών

Ανάλογα προϊόντα υψηλής ποιότητας διατίθενται και σε εταιρείες που προτιμούν να εμπορεύονται τα δικά τους εμπορικά σήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνεργαζόμαστε με τα στελέχη σας με σκοπό την παραγωγή καθαριστικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες σας. Έχουμε κορυφαία εμπειρία στην υποστήριξη των Private Labels.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επαγγελματικός Καθαρισμός Χώρων

Κουζίνα

Η υγιεινή είναι το κλειδί στην διαχείριση των τροφίμων. Μια λερωμένη κουζίνα ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριακών μολύνσεων και τη ραγδαία εξάπλωση των μικροοργανισμών. Για αυτό πρέπει να είμαστε σίγουροι πως είναι πάντα πεντακάθαρη. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας για την υγιεινή της κουζίνας αποτελείται από απορρυπαντικά, καθαριστικά και απολυμαντικά υψηλής προστιθέμενης αξίας και αποτελεσματικότητας, ειδικά σχεδιασμένα για τον κλάδο της φιλοξενίας και εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, bar, χώροι προετοιμασίας ετοίμων γευμάτων, οίκοι ευγηρίας, νοσοκομεία κ.α.). Με την εκτεταμένη σειρά προϊόντων μας ειδικά σχεδιασμένων για την κουζίνα, σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής απαντώντας σε όλες τις ανάγκες σας.

Επιφάνειες

Ένα βρώμικο δάπεδο μπορεί να βλάψει την εικόνα της επιχείρησής σας. Για αυτό πρέπει να διασφαλίζετε ότι έχετε τα κατάλληλα προϊόντα και εξοπλισμό για να το διατηρείτε πάντοτε πεντακάθαρο. Γιατί η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει! Μαζί θα προσδιορίσουμε την κατάλληλη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Rolco – Christeyns διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών υγιεινής για κάθε είδους δάπεδο, ακόμα και για ευαίσθητα δάπεδα. Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να προσδιορίσουμε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οροφοκομία

Στον ξενοδοχειακό κλάδο τα δωμάτια και τα WC είναι ο καθρέφτης της καθαριότητας και υγιεινής. Εξασφαλίστε ότι είναι πάντα αστραφτερά και καθαρά και αφήνουν μια θετική εικόνα στους πελάτες ή συνεργάτες σας. Η Rolco – Christeyns σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό και την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων, δωματίων και WC, από απλά καθαριστικά προϊόντα όπως υγρά τζαμιών, έως πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως αφαιρετικά οσμών, αλάτων κ.α.

Φροντίδα χεριών

Η υγιεινή των χεριών είναι απαραίτητη σε κάθε χώρο εργασίας, στην κουζίνα, στο μπάνιο και στους κοινόχρηστους χώρους. Είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την πρόληψη της διάδοσης μολύνσεων. Η Rolco-Christeyns σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αποτελεσματικά. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την υγιεινή χεριών με συνθέσεις απαλές με το δέρμα, που μειώνουν τις πιθανότητες ερεθισμού. Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για χρήση σε κουζίνες, κοινόχρηστους χώρους,εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, κέντρα, κέντρα υγείας, νοσοκομεία, γηροκομεία κ.α. Μαζί θα προσδιορίσουμε την μοναδική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
GR