Επαγγελματικός καθαρισμός με πράσινη συνείδηση. Προσφέρουμε προϊόντα επαγγελματικής υγιεινής για κουζίνες, δάπεδα, δωμάτια, υφάσματα και χέρια. Πιστεύουμε ότι με τον ενθουσιασμό μας μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά αξιόπιστων προϊόντων καθαρισμού για τον κλάδο της φιλοξενίας και εστίασης με έμφαση στην αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση για να κάνουμε τη ζωή σας πιο καθαρή, πιο ασφαλή και πιο εύκολη.


Επαγγελματικός καθαρισμός χώρων

καλέστε μας στο +302103493000 ή στέιλτε μας email στο info@rolcochristeyns.gr για δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ανάγκες σας

Ο επαγγελματικός καθαρισμός πρέπει να είναι αποτελεσματικός, συστηματικός και αποδοτικός.

’Έχουμε αναπτύξει μια πλήρη σειρά προϊόντων που προσφέρουν άριστα αποτελέσματα. Όλα μας τα προϊόντα συμφωνούν απόλυτα με τις προδιαγραφές της ΕΕ.


Προσφέρουμε λύσεις για:

  • υγιεινή κουζίνας
  • φροντίδα δαπέδων
  • οροφοκομία
  • φροντίδα χεριών

Ανάλογα προϊόντα υψηλής ποιότητας διατίθενται και σε εταιρείες που προτιμούν να εμπορεύονται τα δικά τους εμπορικά σήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνεργαζόμαστε με τα στελέχη σας για να παράγουμε καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας. Έχουμε κορυφαία εμπειρία στην υποστήριξη των Private Labels.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επαγγελματικός καθαρισμός χώρων

Κουζίνα

Η υγιεινή είναι το κλειδί στην διαχείριση των τροφίμων. Μια λερωμένη κουζίνα ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριακών μολύνσεων και την ραγδαία εξάπλωση των μικροοργανισμών. Με άλλα λόγια, πρέπει να είμαστε σίγουροι πως είναι πάντα πεντακάθαρη. Η γκάμα για την κουζίνα της Rolco – Christeyns περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και αποτελεσματικότητας, ειδικά σχεδιασμένων για τον κλάδο της φιλοξενίας, (ξενοδοχεία, εστιατόρια, bar, προετοιμασία ετοίμων γευμάτων, οίκοι φιλοξενίας, νοσοκομεία κ.α.). Με την εκτεταμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για τον καθαρισμό και την υγιεινή της κουζίνας απαντάμε σε όλες τις ανάγκες υγιεινής και καθαρισμού.

Επιφάνειες

Ένα βρώμικο δάπεδο μπορεί να βλάψει την εικόνα της επιχείρησής σας. Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι έχετε τα κατάλληλα προϊόντα και εξοπλισμό για να το κρατάτε πάντοτε πεντακάθαρο. Γιατί η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει! Μαζί θα προσδιορίσουμε την κατάλληλη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η Rolco – Christeyns διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών υγιεινής για κάθε είδους δάπεδο, ακόμα και για τα ευαίσθητα. Είμαστε στη διάθεσή σας να προσδιορίσουμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Οροφοκομία

Στον ξενοδοχειακό κλάδο τα δωμάτια και τα λουτρά είναι ο καθρέφτης της καθαριότητας και υγιεινής. Εξασφαλίστε ότι είναι πάντα αστραφτερά και καθαρά και αφήνουν μια μόνιμη θετική εικόνα στους πελάτες η συνεργάτες σας. Η Rolco – Christeyns σας παρέχει λύσεις για τον καθαρισμό και την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων, δωματίων και λουτρών, που περιλαμβάνουν προϊόντα για τον καθαρισμό των τζαμιών έως υγρά για την καταπολέμηση των αλάτων και για την αντιμετώπιση των οσμών.

Φροντίδα χεριών

Η υγιεινή των χεριών είναι απαραίτητη στους χώρους εργασίας, στις κουζίνες, στα λουτρά και τουαλέτες και σους κοινόχρηστους χώρους. Είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την πρόληψη της διάδοσης μολύνσεων. Η Rolco-Christeyns σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αποτελεσματικά. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υγιεινής χεριών με φόρμουλες που είναι απαλές στο δέρμα και μειώνουν τις πιθανότητες ερεθισμού του δέρματος. Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για χρήση σε κουζίνες και κοινόχρηστους χώρους σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ και παμπ, νυχτερινά κέντρα, κέντρα υγείας και νοσοκομεία, γηροκομεία κλπ. . Μαζί θα προσδιορίσουμε την ειδική εκείνη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
GR