Μαζί μας αισθάνεστε σιγουριά.
Η προσέγγιση της Rolco-Christeyns στην υγιεινή τροφίμων

Εδώ και δεκαετίες, η Christeyns έχει αναπτύξει μια πλούσια εξειδίκευση στην υγιεινή και την απολύμανση, καθώς επίσης και σημαντικό τεχνικό know how συνδυασμένο με μια πραγματική φιλοσοφία επαγγελματικής εξυπηρέτησης. Αυτό το πάθος μας θέλουμε να το μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας της βιομηχανίας τροφίμων. Τόσο στη βιομηχανία κρέατος, γαλακτοκομικών, λαχανικών και ετοίμων γευμάτων, όσο και στη ζυθοποιία και την παραγωγή ποτών, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις υγιεινής που σας βοηθούν να πετύχετε οικονομίες, διατηρώντας το υψηλότερο δυνατόν επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας. Πως? Προσφέροντας βιώσιμες λύσεις και ένα επαγγελματικό πακέτο υπηρεσιών σχεδιασμένο για τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.
-Βιώσιμες λύσεις
-Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση


Βιομηχανία Τροφίμων

καλέστε μας στο +302103493000 ή στέιλτε μας email στο info@rolcochristeyns.gr για δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ανάγκες σας

Η Rolco-Christeyns είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να αντιμετωπίσετε μαζί μας τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της καθημερινής υγιεινής.

Ο απόλυτος συνδυασμός απορρυπαντικών, απολυμαντικών, εξοπλισμού και εξυπηρέτησης.


Η Rolco-Christeyns σας προμηθεύει εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένο όμως στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να επιτύχετε ένα κορυφαίο επίπεδο υγιεινής. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από:

  • κεντρική πλυντική μονάδα με χαμηλή, μεσαία και υψηλή πίεση
  • κεντρικές μονάδες απολύμανσης
  • γεννήτριες αφρού
  • δοσομετρητές

Ανάλογα προϊόντα υψηλής ποιότητας διατίθενται και σε εταιρείες που προτιμούν να εμπορεύονται τα δικά τους εμπορικά σήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνεργαζόμαστε με τα στελέχη σας για να παράγουμε καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας. Έχουμε κορυφαία εμπειρία στην υποστήριξη των Private Labels.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ

Γαλακτοκομία

Από τους πιο ευαίσθητους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων είναι η Γαλακτοκομία. Είτε παράγετε τυρί, γάλα, γιαούρτι είτε παγωτά, οι σωστές διαδικασίες παραγωγής εξαρτώνται απόλυτα από πολύ υψηλό επίπεδο υγιεινής και καθαριότητας.

Eπεξεργασία Κρεάτων,Αλλαντικών και Ψαριών

Οι εταιρείες που επεξεργάζονται κρέατα,αλλαντικά και ψάρια φέρουν βαριά ευθύνη σε θέματα υγιεινής. Δεν ήσαστε απλά υπεύθυνοι για την ποιότητα των κρεάτων η των ψαριών. Η δική σας κρίσιμη ευθύνη είναι η ασφάλεια και υγιεινή σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Με τη βοήθειά μας δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη.

Eπεξεργασία ποτών

Όποια ποτά κι αν παράγετε, αναψυκτικά, αλκοολούχα,νερά, μπύρες η κρασιά, χρειάζεσθε αποτελεσματικές συνθήκες υγιεινής, από το πρώτο στάδιο της παραγωγής μέχρι την εμφιάλωση.

Μονάδες Επεξεργασίας Τροφίμων

Μονάδες επεξεργασίας λαχανικών, πατάτας, φρούτων, ζυμαρικών ,επαγγελματικά αρτοποιεία, σοκολατοβιομηχανίες , παρασκευή ετοίμων γευμάτων… Τα αποτελεσματικά καθαριστικά μας και ο εξοπλισμός που τα συνοδεύει, σας προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στις καθημερινές προκλήσεις υγιεινής που αντιμετωπίζετε.
GR