Η Rolco – Christeyns σας παρέχει προϊόντα και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα με την φιλικότητα προς το περιβάλλον.


Προσφέρουμε απορρυπαντικά και απολυμαντικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας καθώς και εξοπλισμό για βιομηχανικά πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια.


Επαγγελματική φροντίδα ιματισμού

καλέστε μας στο +302103493000 ή στέιλτε μας email στο info@rolcochristeyns.gr για δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ανάγκες σας

Προσφέρουμε απορρυπαντικά και απολυμαντικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας καθώς και εξοπλισμό για βιομηχανικά πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια.

Με την εμπειρία των +60 χρόνων και με τους ειδικούς μας, η Rolco – Christeyns σας προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις.
  • Ειδικοί στην Υγιεινή
  • Βασικός μας στόχος, που τον μοιράζονται όλοι οι άνθρωποί μας, είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στους πελάτες μας. Προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις, που αγκαλιάζουν την αειφορία. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στοχεύει την καινοτομία και συνεχώς βελτιστοποιεί τα προϊόντα μας εφαρμόζοντας πράσινες τεχνολογίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό, χωρίς όμως συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα.
  • Απαράμιλλη Εξυπηρέτηση
  • Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε κάτι παραπάνω. Σαν πελάτης μας μπορείτε να βασίζεστε σε μας να αξιοποιήσουμε τις νέες τάσεις της αγοράς, να αναπτύσσουμε ευέλικτα προϊόντα, αλλά και να σας παρέχουμε εκπαίδευση, πάντα στα μέτρα σας.
  • Ευέλικτα προϊόντα για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας
  • Είτε έχετε επαγγελματικό πλυντήριο είτε στεγνοκαθαριστήριο, σας προμηθεύουμε όλα τα απορρυπαντικά και τον εξοπλισμό που ταιριάζουν στις καθημερινές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε πάντα το κάτι παραπάνω. Με τις έξυπνες και εύχρηστες διαδικασίες μας αυξάνουμε τον κύκλο εργασιών σας. Με τον εξοπλισμό μας εξοικονομείτε ενέργεια και νερό και με τα συστήματα παρακολούθησης βοηθούμε την αειφορία σας.

GR